Bookmark! (press Ctrl+D)

Prima data vreau sa va avertizez ca in acest clip video veti vedea ace si sange. Acest clip video nu reprezinta sfaturi medicale. Daca prezentati semne de boala sunati la medicul de familie.
Acum sa trecem la descrierea videoclipului: pe scurt am racit, am facut febra 37.5, am nasul infundat si stau in casa. Un prieten mi-a recomandat sa-mi fac un test rapid pentru COVID. Nu este greu de facut iar pretul este mic, respectiv 50 de lei. In orice caz, maine fiind luni am sa sun la medicul de familie sa-mi spuna ce am de facut. La serviciu nu ma duc. Sanatate va doresc !
Informatii noi:
In urma testarii Real Time PCR am fost depistat pozitiv iar simptomele au fost usor de suportat dar s-au manifestat pe mai multe zile: febra 37,5 – 38 timp de 8 zile in fiecare zi, dureri de cap, de ochi, lipsa totala de miros timp de 3 saptamani, iar la final o tuse uscata. Ca tratament am luat doar paracetamol si un complex de multivitamine, la recomandarea medicului de familie. Dupa ce am iesit din izolare am fost la spital pentru raze la plamani si analize la sange care au iesit bine, apoi m-am reintors la serviciu.
Din pacate, din cauza unor “virusologi cu diploma pe Facebook” care tot comenteaza in nestire la acest clip video, comentariile au fost dezactivate, pentru a evita dezinformarea, oculta mondiala, cipurile si campaniile antivaccin!
Multa sanatate va doresc!
Apreciaza pagina mea de Facebook la https://www.facebook.com/AnturajuDaniel/

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here